Welkom bij NINE(T)TEEN B&B

NINE(T)TEEN B&B

DE NAAM DEKT DE LADING.

Ninette is in 2014 begonnen met een Bed & Breakfast aan de Hemonystraat 19 in de populaire week “DE PIJP” in Amsterdam Zuid. De naam Nine(T)Teen is een samenvoeging van Ninette en nummer 19 (nineteen). Inmiddels is de B&B uitgebreid en zijn er 19 kamers verdeeld over 4 authentieke Amsterdamse herenhuizen. Voor elk wat wils: van een standaardkamer met douche tot compleet ingerichte appartementen met twee slaapkamers, een woonkamer, eetkamer en keuken.

In ieder geval beschikt elke kamer, suite en/of appartement over een eigen badkamer en toilet. Standaard aanwezig zijn een televisie, waterkoker, haardroger en gratis WIFI. In de luxe kamers, suites en appartement ook een (kleine) koelkast en een Nespresso koffiemachine. Wij zorgen ook voor voldoende handdoeken en de toiletartikelen zijn van het Nederlandse merk Rituals. De kamer wordt regelmatig schoongemaakt en bij een verblijf van meer dan 4 nachten wordt het linnengoed verschoond. Handdoeken kunnen altijd op verzoek worden gewisseld.

Aan de overkant van de accommodaties (Hemonystraat nummer 10) is de receptie. Niet alleen voor het inchecken, maar ook voor tickets, fietsverhuur, tips en vragen of gewoon voor een kopje koffie. Ook het ontbijt wordt hier geserveerd. Ontbijt zit niet in de kamerprijs inbegrepen.